Hyvä Näytteilleasettaja,

Tervetuloa Turun Hammaslääkäripäiville 2023!

Linkki ilmoittautumislomakkeeseen

Näytteilleasettajilla on mahdollisuus pystyttää näyttely jo torstaina 26.1.2023 klo.13.00-16.00 tai perjantaina 27.1.2023  klo 8 alkaen.

Viimeinen luento perjantaina loppuu klo 18.00.

Perjantai-illan päätteeksi on cocktail-tilaisuus klo 18 alkaen Vierailukeskus Joki/Cave teatterissa. Cocktail-tilaisuuteen ilmoittaudutaan erikseen. Huomio ilmoittautumislomakkeessa kohta.

Lauantaina päivä alkaa klo 8.30, mutta klo 8.00 pääsee jo paikalle.

Lauantain viimeinen luento päättyy klo 15:00 ja päivät päättyvät klo 16:00. Lauantaina ennen lopetusta esiintyy vielä mentalisti Pete Poskiparta.

Kaikki tapahtuman luennot, ruokailut ja ohjelma on Mauno Koivisto -keskuksen /Vierailukeskus Joki tiloissa. Tänä vuonna myös hammashoitajat ja suuhygienistit kohtaavat samassa rakennuksessa. Näin toivomme, että osallistujat tutustuisivat aktiivisemmin näyttelyyn.

Turun Hammaslääkäripäivillä osallistujille julkistetaan myös kilpailu, jossa he voivat äänestää mielenkiintoisinta näytteilleasettajaa. Äänestäjien kesken arvotaan palkinto lauantai-iltapäivällä. Samalla näytteilleasettajat kuulevat äänestyksen tuloksen. Kenen pöytä herätti eniten mielenkiintoa?

Näytteilleasettajille varataan osastolleen pöytä/pöydät varauksensa mukaan, tuolit sekä mahdolliset sähkövedot. Pöydät ovat pääsääntöisesti 120 X 70 cm kokoiset. Ilmoita, jos haluat pöydällesi liinoituksen kuitukantaisella pöytäliinalla (musta) lisämaksusta 5,00 € / pöytä sis. alv.

Mauno Koivisto -keskuksen internet -yhteydet toimivat langattoman lähiverkon kautta, joka on tunnukseton ja ilmainen. Mahdolliset lisätoiveet sekä kysymykset näyttelytilasta ja varustuksesta voi esittää Vierailukeskus Joki myyntipalveluun, avoinna arkisin klo. 8.00 – 16.00, puh. 010 315 3000.

Tiedoksi niille näytteilleasettajille, jotka haluavat mainoksia osallistujille jaettavaan kansioon, materiaalin pitää olla valmiiksi painettuna ja valmiina jaettavaksi Turun Hammaslääkäriseuran toimistossa viimeistään 20.1.2023. 

Tervetuloa Turkuun!

Back To Top